alvista

Alvista BV, Glashandel

Gestart als eenmanszaak op 1 januari 1997 door Arno Al, per 1 januari 1998 omgezet tot een BV (Besloten Vennootschap).
Arno Al heeft zijn kennis op het gebied van (gehard en gelaagd) veiligheidsglas opgedaan bij respectievelijk De Glasfabriek in Sas van Gent en Pieterman Hardglas in Zoetermeer.
Deze laatste werkgever stelde hem eind 1996 in de gelegenheid om zich te verzelfstandigen, in eerste instantie zelfs als dealer van Pieterman Hardglas voor de regio Zuidwest Nederland, later meer uitgebreid over vrijwel heel Nederland. Samen met zijn echtgenote Trees heeft hij er in de loop der jaren een succesvolle onderneming van weten te maken, en is per 1 mei 2007 het team versterkt met Gerard Broekstra die daarvoor werkzaam was bij Dorma van Duin Nederland.

Alvista is intussen uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een gedegen kennis op het gebied van gehard en gelaagd glas met alle mogelijke toepassingen die met dit mooie product te bedenken zijn.
Vanaf 1 januari 2018 is ons team bovendien uitgebreid ! Marcel Jansen, accountmanager bij Dormakaba, komt ons versterken met zijn kennis op het gebied van automatische schuifdeuren en draaideurautomaten !

Op deze website vindt U een overzicht van een aantal speciale projecten welke zijn uitgevoerd in de loop der tijd, maar ook voor de meer eenvoudigere opdrachten staat men de klanten, architecten, bouwbedrijven en interieurinrichters graag met raad en daad bij, zowel voor toepassingen in het interieur als exterieur.

Alvista is als bedrijf VCA gecertificeerd en in het bezit van het GBO Vakcertificaat.
Alle medewerkers als ook de monteurs zijn allemaal in het bezit van een VCA-diploma.

Mocht U vragen hebben op het gebied van glas, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Wij staan U graag te woord !!