1 2 3

Automatische schuifdeuren

Op het gebied van automatische schuifdeuren zijn er veel mogelijkheden. Om aan uw wensen te voldoen is het belangrijk voor de juiste toepassing te kiezen, zodat uiterlijk en functie optimaal op elkaar zijn afgestemd. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Professionele uitstraling

Automatische schuifdeuren zijn ideaal voor verschillende soorten panden. Van kantoren en winkels tot ziekenhuizen en aangepaste woningen. Het geeft uw pand een professionele uitstraling. Automatische schuifdeuren zijn zowel geschikt voor binnen- als buitensituaties.

Het grote voordeel van een automatische schuifdeur is dat deze veel gemak met zich meebrengt, ze maken uw pand extra toegankelijk en drempelvrij. Ze nemen weinig ruimte in beslag, maar bieden wel een ruime doorgang.  Ze zijn vrijwel geruisloos, hebben een lange levensduur en kunnen snel en eenvoudig worden geïnstalleerd.

ES 200

De ES 200 is een modulaire schuifdeuraandrijving voor automatische deuren. Deze is beschikbaar in verschillende hoogtes van de afdekkap. De Power-Drive technologie vervult alle eisen die aan aandrijvingen voor de meest verschillende deurbreedtes, deurgewichten en functies gesteld worden. Bijkomende modules en opties vergemakkelijken op maat gesneden oplossingen voor automatische schuifdeuren.

De ES 200 voldoet aan de meest actuele Europese en Duitse normen en veiligheidsvoorschriften. Het systeem kan worden uitgebreid om te voldoen aan de EN 16005 veiligheidsnorm. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste oplossing.

dormakaba ST FLEX

Dankzij zijn smalle profielen maakt het FLEX-systeem doordringing van veel licht mogelijk.  Aangezien dit systeem hoog gebruiksgemak en eenvoudige toegankelijkheid biedt, roept de ST FLEX van dormakaba een uitnodigende sfeer op. In combinatie met andere deuren uit de FLEX-serie, kan het systeem gebruikt worden om een harmonieus algemeen aanzicht te creëren.

dormakaba ST FLEX GREEN

De ST FLEX GREEN-schuifdeur illustreert dormakaba's belofte om de energie-efficiëntie te vergroten en zodoende de duurzaamheid van gebouwen te verbeteren. Niettegenstaande zijn slanke profieldesign heeft de ST FLEX GREEN een uitmuntende thermische isolatie.

dormakaba ST FLEX SECURE

Het schuifdeursysteem ST FLEX SECURE is speciaal ontworpen om maximale veiligheid te bieden.  Het systeem biedt een ongeëvenaard veiligheidsniveau en beantwoordt aan de toenemende vraag van exploitanten van gebouwen naar een oplossing die het gemak van een automatische schuifdeur combineert met aanvullende bescherming tegen indringers en vandalisme.

dormakaba TST FLEX

Dankzij de smalle profielen maakt het FLEX-systeem doordringing van veel licht mogelijk. Daar dit systeem hoog gebruiksgemak en eenvoudige toegankelijkheid biedt, roept de dormakaba TST FLEX een uitnodigende sfeer op. In combinatie met andere deuren uit de serie FLEX kan het systeem gebruikt worden om een harmonieus algemeen aanzicht te creëren.

dormakaba SST FLEX

De schuifvleugels en zijlichten van deze automatische schuifdeur zijn voorzien van draaideurbeslag die het mogelijk maakt om in geval van paniek de vleugels naar buiten open te draaien. In normale omstandigheden functioneert de deur als een standaard schuifdeur.

dormakaba FFT FLEX GREEN

De eerste vouwdeur met een maximale doorgangsbreedte tot 2,4m maakt van deze deur de ideale oplossing om een beperkte constructiebreedte optimaal te benutten. De FFT FLEX Green vouwdeur biedt een uitstekende thermische isolatie, een stille en dynamische werking en is beter bestand tegen windbelasting. De vouwdeur is bijzonder geschikt voor toepassing in nooduitgangen en vluchtwegen.

dormakaba BST-FBST

De gebogen schuifdeuren van dormakaba voldoen aan de hoogste eisen inzake bouwesthetiek en comfort.  Met het grote aantal aantrekkelijk vormgegeven oplossingen van dormakaba wordt de ingang een statement van moderne gebouwcultuur. Deurinstallaties in de vorm van een cirkelsegment, volle of halve cirkel maken van de ingang een ware belevenis.

Advies op maat

Er is veel mogelijk op het gebied van automatische schuifdeuren. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste oplossing. Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat? Loop eens binnen of maak een afspraak met één van onze specialisten.

Interesse in automatische schuifdeuren?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten