1 2 3

Over ons

Alvista staat voor innovatie en vakmanschap. Wij zijn expert op het gebied van glas en alles wat daarbij komt kijken. Door onze ruime ervaring in de glaswereld, zorgen wij altijd voor een pasklare op maat gemaakte oplossing. Het hele traject van ontwerp, advisering, engineering tot het leveren en uitvoeren hiervan ligt binnen onze mogelijkheden.

Geschiedenis

De kracht van Alvista is dat er snel en doelgericht ingespeeld kan worden op de wensen van de klant. De onderneming is in 1997 opgericht door Arno Al samen met zijn echtgenote Trees, zij zijn inmiddels van hun welverdiende pensioen aan het genieten. In de loop der tijd is het team uitgebreid met Gerard Broekstra en zijn partner Dianne van den Berg. Per 1 januari 2022 is Rob Huting ons team komen versterken. 

Alvista is gevestigd in Valburg nabij Nijmegen en Arnhem in de provincie Gelderland. Tevens zijn wij op afspraak aanwezig in Zevenbergen nabij Rotterdam en Breda in de provincie Noord-Brabant. Onze gunstige ligging zorgt ervoor dat wij actief zijn in heel Nederland.

Alvista anno nu

Alvista is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een gedegen kennis op het gebied van gehard en gelaagd glas en met alle mogelijke toepassingen die met dit prachtige product te bedenken zijn. Voor zowel de speciale als de meer eenvoudigere opdrachten staan wij de klanten, architecten, bouwbedrijven en interieurinrichters graag met raad en daad ter zijde, zowel voor toepassingen in het interieur als exterieur. Daarnaast zijn wij gecertificeerd partner/dealer van dormakaba automatische schuifdeuren en draaideurautomaten!

Certificeringen

Alvista is als bedrijf VCA-gecertificeerd en in het bezit van het GBO Vak-certificaat. Alle medewerkers als ook de monteurs zijn allen in het bezit van een VCA-diploma. Ook zijn wij lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas.

Kantoor-showroom

Het is uiteraard mogelijk om ons kantoor in Valburg op afspraak te bezoeken, waarin wij u tevens een aantal glasopstellingen kunnen laten zien. Voor de locatie Zevenbergen is dit alleen op afspraak mogelijk.

Diverse glasopstellingen

Interesse in glastoepassingen?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten