1 2

Glazen deuren en puien

Glazen deuren en puien geven uw kantoor of woning een moderne uitstraling en zijn qua vormgeving tijdloos. De toepassing van glas kan de ruimtelijke beleving in gebouwen, kantoren, kamers en woningen geheel veranderen.

Glazen deuren en puien zonder kozijnen

Wij monteren zonder tussenkomst van kozijnen. De vaste glazen wanden worden zowel onder als boven ingeklemd middels een aluminium profiel, om te kunnen profiteren van een maximale transparantie.

Veilig en degelijk

De deuren en puien worden altijd vervaardigd in hardglas, waardoor u een veilig en duurzaam product krijgt. Ook het hang- en sluitwerk is een belangrijk onderdeel. Alvista werkt met de onderdelen van dormakaba.

Hardglazen deuren

Een hardglazen deur is een tijdloos en veelzijdig stijlelement in uw huis of werkomgeving. Een glazen binnendeur geeft veel daglicht en uw ruimte is sfeervol, modern en veilig. De glazen deuren kunnen worden gemonteerd op een vloerveer, automatisch, met scharnieren of schuivend; hierin zijn diverse mogelijkheden.

Uitgebreid assortiment

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment: volglazen deuren, volglazen wanden, puien met boven- en zijlichten, tochtportalen, geluidsisolerende glazen deuren en wanden, brandwerende glazen deuren en wanden. Informeer naar de vele mogelijkheden, wij adviseren u graag!

Interesse in glazen deuren en/of puien?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten