1 2

Glazen balustrades

Een glazen balustrade kan voor zowel binnen als buiten een prachtige toevoeging aan de uitstraling geven van uw pand of woning.
Denk hierbij eens aan een balkon, trap, galerij of een vide.

Transparante uitstraling

Een volglazen balustrade zorgt voor een transparante uitstraling en een onbelemmerd zicht. Het geeft niet alleen een afscheiding weer, maar het biedt ook veiligheid.

Veilige constructie

Het glas dat wij toepassen voor een glazen balustrade is altijd gelaagd glas of gehard-gelaagd glas. Wij zorgen voor een veilige constructie en bevestiging.

Wet- en regelgeving

Daarnaast moeten balustrades aan strenge wet- en regelgeving voldoen om de veiligheid te kunnen garanderen. Het is daarom verstandig om dit door professionals te laten plaatsen.

Wij helpen u graag

Alvista heeft ruime ervaring met het leveren en plaatsen van complete glazen balustrades op maat. Graag denken wij met u mee over uw project. Door ons ruime assortiment aan mogelijkheden winden we altijd een ontwerp dat bij u past. Tevens werken wij enkel met producten en merken van hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom.

Interesse in glazen balustrades?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten