1 2

Isolatieglas

Isolatieglas is een toepassing die niet meer weg is te denken uit het hedendaagse leven. Alle soorten en maten isolatieglas worden voor u op maat gemaakt en gemonteerd.

Isolatieglas

Isolatieglas in uw woning of pand levert een optimaal rendement. Tevens zorgt het voor minder tocht en geluidsoverlast. Isolatieglas bestaat uit 2 of 3 glasplaten met een spouw daartussen die gevuld is met lucht of gas. Er zijn verschillende soorten isolatieglas, variƫrend van gewoon dubbelglas en HR tot en met HR+++ glas.

Warmte-isolatie

Het warmteverlies in een ruit wordt uitgedrukt in de U-waarde. Dit betekent dus hoe lager de U-waarde, hoe hoger de isolerende werking van het glas. De U-waarde is dus de belangrijkste waarde bij de keuze van de beglazing als het gaat om warmte-isolatie.

Isolerende beglazing

Voor het plaatsen van isolerende beglazing is deskundigheid en vakmanschap vereist. Om de kwaliteit van de isolerende beglazing te garanderen en de eigenschappen tot hun recht te laten komen, is het van belang dat de beglazing op de juiste wijze wordt geplaatst. 
In Nederland gelden hier bepaalde normen voor.

De juiste keuze maken

De verschillende soorten isolatieglas hebben allemaal hun specifieke eigenschappen en toepassingsmogelijkheden. Naast de isolerende werking zijn er nog meer zaken van belang. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Interesse in isolatieglas?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten