1 2 3

Blog

Wat doet glas met geluid!

Geplaatst op 03-08-2022 door Dianne van den Berg

Glas heeft een geluidswerende prestatie, maar voor het waarnemen van geluidswering – het niet meer, of minder, horen van storende geluiden – is wel maatwerk nodig. De geluidswerende prestatie van glas hangt samen met om wat voor storende geluiden het gaat. Een snelweg in de buurt, of een vliegveld, of luidruchtige buren, dat werkt niet allemaal hetzelfde. Er zal per locatie gekeken moeten worden naar de situatie. U kunt hier het beste een gecertificeerde glasprofessional voor inschakelen.

Lees verder

Dit jaar geen kerstkaarten

Geplaatst op 06-12-2021 door Dianne van den Berg

Ook dit jaar heeft Alvista BV ervoor gekozen om geen kerstkaarten te versturen, maar het geld te gebruiken om een goed doel te steunen. Wij hebben dit jaar gekozen voor de Stichting Ambulance Wens. Een mooie Stichting van medisch geschoolde vrijwilligers die dagelijks de laatste wensen vervullen van terminale patiënten met behulp van speciaal daarvoor ontwikkelde ambulances. Namens het gehele Alvista team wensen wij iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022.

Lees verder

Wat is gehard glas?

Geplaatst op 03-08-2021 door Arno Al

Gehard glas is speciaal behandeld glas. Het is ongeveer vijf keer sterker dan gewoon glas en ook nog eens bestand tegen grotere temperatuurverschillen. Als het breekt valt het in kleine korrels uiteen. Er bestaat dan geen kans op ernstig lichamelijk letsel.

Lees verder

Recente berichten

Certificeringen

Alvista is als bedrijf VCA-gecertificeerd en in het bezit van het GBO Vak-certificaat. Alle medewerkers als ook de monteurs zijn allen in het bezit van een VCA-diploma. Ook zijn wij lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas.

Recente projecten