1 2 3

Blog

Wat zijn de voordelen van glazen luifels?

Geplaatst op 23-03-2021 door Dianne van den Berg

Glazen luifels zorgen ervoor dat kantoren, huizen, monumenten, vestigingen, winkels etc. een mooie, opvallende en chique uitstraling krijgen. Deze luifels zorgen voor zowel een mooi design als comfort voor de bezoekers. Men staat in weer en wind droog, om bijvoorbeeld rustig de menukaart of aanbiedingen te kunnen lezen.

Lees verder

Een warme kerstgroet voor hen die het hard nodig hebben

Geplaatst op 07-12-2020 door Dianne van den Berg

Alvista BV wil hier graag haar steentje aan bijdragen. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om geen kerstkaarten of relatiegeschenken te versturen, maar het geld te gebruiken om een goed doel te steunen.

Lees verder

De ruit als radiator geeft veel voordelen

Geplaatst op 29-10-2020 door Dianne van den Berg

EGLAS- verwarmend glas is vergelijkbaar met HR++ glas, het is glas dat een infrarood stralingswarmte afgeeft en heeft tevens een isolerende werking.

Lees verder

Bezoek onze showroom

Naast het kantoor in Zevenbergen, beschikken wij over een ruime showroom. Het is uiteraard mogelijk om tijdens kantooruren onze showroom op afspraak te bezoeken.

Certificeringen

Alvista is als bedrijf VCA-gecertificeerd en in het bezit van het GBO Vak-certificaat. Alle medewerkers als ook de monteurs zijn allen in het bezit van een VCA-diploma. Ook zijn wij lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas.

Recente projecten