1 2 3

Blog

Wat zijn de mogelijkheden van glazen draaideuren?

Geplaatst op 25-03-2021 door Dianne van den Berg

Glazen draaideuren bieden een stijlvolle oplossing voor woningen of kantoren. Er hoeft niet gewerkt te worden met een kozijn, waardoor u de maximale glasbeleving kunt laten ervaren.

Bij een glazen pendeldeur kan de deur op verschillende manieren scharnieren. Dit kan uitgevoerd worden met een aantal wandscharnieren met nulpunt instelling of met hydraulische remming, een vloerveer met hydraulisch remming, een bovenveer met hydraulische remming of een glas op glas scharnier, waarbij een deur draait aan een strook glas omdat de dagopening te breed is om met één deur af te sluiten. Glazen draaideuren worden stijlvol ontworpen en kunnen, gecombineerd met glazen wanden, perfect dienstdoen als scheidingswanden, zeker in kantoren of industriecomplexen.

Voordelen van glazen draaideuren:

  • maximale glasbeleving
  • sluit op veerkracht of automatisch
  • sluitkracht instelbaar
  • op maat gemaakt in eigen productie
  • stijlvol en vele ontwerp mogelijkheden
  • duurzame oplossing

Bezoek onze showroom

Naast het kantoor in Zevenbergen, beschikken wij over een ruime showroom. Het is uiteraard mogelijk om tijdens kantooruren onze showroom op afspraak te bezoeken.

Certificeringen

Alvista is als bedrijf VCA-gecertificeerd en in het bezit van het GBO Vak-certificaat. Alle medewerkers als ook de monteurs zijn allen in het bezit van een VCA-diploma. Ook zijn wij lid van Bouwend Nederland, vakgroep Glas.

Interesse in glastoepassingen?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.