Glazen vloeren en trappen

Glas biedt veel mogelijkheden. Wij bieden een ruim assortiment in alle soorten speciaal glas. Wilt u een trendy en een lichte sfeer in uw woning, kantoor of ruimte creëren? Dan is beloopbaar glas een uniek product.

Fotograaf: Arne Jennard

Beloopbaar glas

Beloopbaar glas is een glassoort die sterk genoeg is om als vloer of trap te dienen. Het glas bestaat uit verschillende glasplaten met een folie ertussen.

Sterk en veilig

Beloopbaar glas is vele malen sterker dan normaal glas. Om de kans op uitglijden te voorkomen wordt het glas bewerkt met een anti-slipcoating.

Wet- en regelgeving

Daarnaast moet beloopbaar glas aan strenge wet- en regelgeving voldoen om de veiligheid te kunnen garanderen. Het is daarom verstandig om dit door professionals te laten plaatsen.

Advies op maat

De sterkte van beloopbaar glas varieert per toepassing. De mate van gebruik zal invloed hebben op de keuze van de samenstelling en de dikte van de beloopbare beglazing. Heeft u interesse in beloopbaar glas? Alvista werkt zowel voor particulieren als architecten, aannemers en bedrijven. Wij geven u graag advies op maat. Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Interesse in glazen vloeren en trappen?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten