1 2

Glazen keukenachterwanden, spiegels en glasdaken

Alvista is specialist op het gebied van glastoepassingen. Wij denken graag met u mee over het ontwerp en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van glas. Wij vertalen dit naar een passend ontwerp. Informeer naar de mogelijkheden, wij adviseren u graag.

Glazen keukenachterwanden

Glazen keukenachterwanden zijn niet alleen mooi en stijlvol, maar bieden ook praktische voordelen. Het is hygiënisch en gemakkelijk te reinigen, u heeft nooit meer last van vieze voegen of vlekken die moeilijk zijn te verwijderen.

De glazen keukenachterwand is gemaakt van gehard glas, dit zorgt ervoor dat deze hittebestendig is. De glazen wanden zijn leverbaar in alle RAL-kleuren.

Spiegels

Met een spiegel kunt u een ruimte optisch groter laten lijken, tevens zorgt deze ervoor dat een ruimte lichter wordt. Er zijn verschillende mogelijkheden van kleur, bewerking, grootte tot afwerking van de spiegel.

Glasdaken

Een glazen dak - een knap staaltje hedendaagse bouwtechniek. Een glazen dak geeft uw huis niet alleen een moderne eigentijdse uitstraling. Het vergroot tevens het ruimtelijk gevoel en creëert een kamer vol met licht. Daarnaast heeft een glazen dak het voordeel dat het zorgt voor meer warmtetoetreding in het kantoor of in de woning dan andere soort daken. Het kost een stuk minder energie om uw kantoor of woning warm te houden, zo kunt u besparen op de energiekosten.

Daarnaast moet het glazen dak aan strenge wet- en regelgeving voldoen om de veiligheid te kunnen garanderen. Het is daarom verstandig om dit door professionals te laten plaatsen.

Advies nodig?

Heeft u advies nodig bij het vinden van de juiste keukenachterwand, spiegel of een glazen dak? Loop gewoon eens binnen voor advies of maak een afspraak met een van onze specialisten.

Interesse in glazen keukenachterwanden, spiegels en/of glasdaken?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten