1 2

Glazen wanden en deuren zowel staal look als staal

Stalen deuren geven je huis of kantoor een industriële look. Ze zijn prachtig, sierlijk en robuust in één.

Staal en staal look deuren in uw kantoor of huis

Wij bieden u een breed spectrum op het gebied van stalen en staal look wanden, deuren en balustrades. Karakteristieke details, een mooi lijnenspel met een optimale lichtinval. Een echte eyecatcher in uw werkomgeving of in uw interieur. De ranke, slanke profielen bestaan uit één geheel en zijn volledig met de hand gemaakt. Vakmanschap en kwaliteit staan voorop.

Een betaalbaar alternatief voor staal

Staal is een prachtig, maar ook een kostbaar materiaal. Wij bij Alvista hebben hier een goed alternatief voor gevonden. Een alternatief wat bijna niet van een stalen kozijn is te onderscheiden en ook nog eens vriendelijk geprijsd. Middels gepoedercoate aluminium profielen worden uw hardglazen deuren, wanden of balustrades omkleed. Deze profielen zijn in elke gewenste kleur te coaten. De look van staal doet niet onder voor een stalen deur qua design en afwerking.

Naar uw persoonlijke wensen en ideeën

De omkadering van het veiligheidsglas ligt vast, maar u bepaalt de verdeling van de steel look profielen. U ontwerp zo uw eigen staal look glazen wand, deur, douchewand of balustrade. De aluminium profielen zijn in elke gewenste kleur te coaten. Alles is maatwerk, wij bespreken samen met u, uw wensen. Op basis daarvan maken wij een voorstel.

Wij helpen u graag

Alvista heeft ruime ervaring met het leveren en plaatsen van stalen deuren en wanden op maat. Graag denken wij met u mee over uw project. Door ons ruime assortiment aan mogelijkheden vinden wij altijd een ontwerp dat bij u past. Tevens werken wij enkel met producten en merken van hoge kwaliteit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. 

Interesse in Glazen wanden en deuren zowel staal look als staal?

Vul hieronder uw bericht en e-mailadres in en u ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie.

Recente projecten